Referencyjne metody oceny zawartości mięsa i tłuszczu w tuszach wieprzowych /
Opis
- Typ publikacji: Artykuły
- Autor/Autorzy: Tereszkiewicz, Krzysztof
- Tytuł: Referencyjne metody oceny zawartości mięsa i tłuszczu w tuszach wieprzowych / Krzysztof Tereszkiewicz, Piotr Molenda.
- Czasopismo: Z. 18, nr 4 (2011), s. 161-171 W: Zeszyty Naukowe Politechniki Rzeszowskiej. Zarządzanie i Marketing.
- Rok: 2011.
- Język: pol
- Dyscyplina: Rolnictwo i leśnictwo
MARC
- 040 $a WA N $d WA N
- 041 0 $a pol
- 100 1 $a Tereszkiewicz, Krzysztof
- 245 1 0 $a Referencyjne metody oceny zawartości mięsa i tłuszczu w tuszach wieprzowych / $c Krzysztof Tereszkiewicz, Piotr Molenda.
- 260 $c 2011.
- 380 $a Artykuły
- 546 $a Streszcz. ang.
- 658 $a Rolnictwo i leśnictwo
- 773 0 $g Z. 18, nr 4 (2011), s. 161-171 $i W: $t Zeszyty Naukowe Politechniki Rzeszowskiej. Zarządzanie i Marketing.
Dublin Core
Indeksy
- Tytuł: Referencyjne metody oceny zawartości mięsa i tłuszczu w tuszach wieprzowych / Krzysztof Tereszkiewicz, Piotr Molenda.
- Autor (Twórca): Tereszkiewicz, Krzysztof
- Data: 2011.
- Język: pol
- Tytuł czasopisma : Zeszyty Naukowe Politechniki Rzeszowskiej. Zarządzanie i Marketing.
- Dyscyplina: Rolnictwo i leśnictwo