Konstrukcja i modelowanie odzieży ciężkiej - Parafianowicz, Zbigniew; Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1976)
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania do użytku uczniów kl. I i II technikum odzieżowego na podbudowie ZSZ, specjalność - krawiectwo ciężkie.
Zbigniew Parafianowicz.
Keywords: Krawiectwo