Z powietrza i światła: Andrzej Antonii Widelski (Wyższa szkoła Techniczna w Katowicach, 2016)
Katalog z wystawy Andrzej A. Widelski ``Z powietrza i światła'' 03.06.2016, Drohobycz, Synagoga - VII Miedzynarodowy Festiwal Brunona Schulza 2016.
[proj.katalogu Katarzyna Konior, tekst Wojceich Skrodzki, Wyższa Szkola Techniczna w Katowicach].
Keywords: Malarstwo polskie